به گزارش پایگاه خبری گیل نوین به نقل از روابط عمومی تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان، عباس علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اشتغال موضوعی چند بعدی و فرا دستگاهی است که تحقق آن نیازمند کارکرد صحیح مجموعهای از عوامل و متغیرها است.
وی افزود: با توجه به ظرفیتها و قابلیتهای چشمگیر استان، طبیعی است که جایگاه فعلی استان، مطلوب و ایدهآل در همه حوزهها، از جمله وضعیت اشتغال نیست.
علیزاده با بیان اینکه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان تلاش کرده تا در حوزههای مرتبط، نقش یک نهاد کنشگر و فعال را در عرصه ایجاد اشتغال بازی کند، افزود: در همین راستا رصد اشتغال ایجاد شده از سوی دستگاههای اجرایی، اعطای تسهیلات به واحدهای آسیبدیده از کرونا، شناسایی زنجیرههای ارزش و تلاش برای هدایت منابع و تسهیلات اعتباری در مسیر صحیح و برخورد با واحدهایی که به تعهدات خود عمل نکردهاند، اقداماتی است که باید انجام شود.
وی در همین راستا یادآور شد: بر اساس ارزیابی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته اداره کل گیلان، چهارمین استان در خصوص جذب تسهیلات اعتباری، نظارت بر طرحهای اجرایی و اجرای برنامههای فعال بازار کار در کشور بوده است.
علیزاده با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: با استمرار سیاست های اشتغال اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان مبنی بر موارد یاد شده و تعامل و هم افزایی با هر یک از دستگاه های اجرایی متولی در استان معضل بیکاری به راحتی قابل حل است.
وی اضافه کرد: بنا بر گزارش مرکز آمار کشور، نرخ شاخص بیکاری جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر استان گیلان در سال گذشته ۹.۶ درصد بوده و در رتبهبندی استانهای کشور از لحاظ نرخ پایین بیکاری، استان گیلان، استان چهاردهم کشور محسوب میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه در سال ۹۸ نرخ بیکاری در این استان ۱۰.۳ اعلام شده است، گفت: با توجه به این آمار میتوانیم بیان کنیم نرخ بیکاری گیلان در سال گذشته در مقایسه با سال قبل تر هفت دهم درصد کاهش یافته است.