• امروز : پنج شنبه - ۱۷ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 7 November - 2024
معاون امور جنگل منابع طبیعی گیلان عنوان کرد:

شناسایی ۱۷ هزار هکتار از اراضی ملی گیلان برای زراعت چوب

  • کد خبر : 2202
  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۳
شناسایی ۱۷ هزار هکتار از اراضی ملی گیلان برای زراعت چوب
رشت _گیل نوین_معاون امور جنگل منابع طبیعی گیلان گفت: تاکنون ۱۷ هزار هکتار از اراضی ملی استان را برای زراعت چوب شناسایی کردیم که تا پایان امسال در ۱۰ هزار هکتار از این ۱۷ هزار هکتار زراعت چوب انجام خواهد شد.

 

به گزارش گیل نوین/ محمدرضا عبدالهی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تعهد استان گیلان برای زراعت چوب در ۶۶۰۰ هکتار از اراضی ملی تا پایان برنامه ششم توسعه، اظهار کرد: تا پایان امسال ۲۵۰۰ هکتار از این ۶۶۰۰ هکتار وارد چرخه زراعت چوب خواهد شد.

وی با بیان اینکه تهیه طرح و تعیین مجری برای زراعت چوب در حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی ملی استان گیلان انجام شده است، افزود: اقدامات لازم جهت زراعت چوب از جمله پاکتراشی و آماده سازی اراضی سنواتی در این ۲۰۰۰ هکتار تا پایان سال به اتمام می رسد و برای کاشت در سال ۱۴۰۱ آماده می شود.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، از برداشت ۱۴۰ هزار مترمکعبی زراعت چوب سنواتی در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی ها ۱۸۰ هزار مترمکعب از زراعت چوب امسال برداشت خواهد شد.

عبدالهی، با بیان اینکه ۱۲ هزار هکتار اراضی زراعت چوب سنواتی داریم، گفت: تاکنون ۱۷ هزار هکتار از اراضی ملی استان را برای زراعت چوب شناسایی کردیم که تا پایان امسال در ۱۰ هزار هکتار از این ۱۷ هزار هکتار زراعت چوب انجام خواهد شد.

وی با اشاره به صنوبرکاری در ۳۰ هزار هکتار از اراضی مستثنیات اعم از کشت های تلفیقی و حاشیه مزارع، اضافه کرد: بخش خصوصی با توجه به قیمت سالانه چوب اقدام به زراعت یا عدم زراعت می کند و لذا سال گذشته تا ۵۰ هزار هکتار زراعت چوب داشتیم.

معاون امور جنگل منابع طبیعی گیلان، شهرستان شفت را عمده ترین ظرفیت زراعت چوب استان در سال جاری دانست و بیان کرد: سال گذشته شهرستان صومعه سرا محور زراعت چوب بود؛ شهرستان های آسانه اشرفیه، رضوانشهر، تالش و لنگرود نیز دارای زراعت چوب هستند.

وی از تولید ۳۰۰ هزار اصله نهال صنوبر جهت زراعت چوی طی سال جاری خبر داد و عنوان کرد: کشت نهال در استان به صورت دیم است و لذا خشکی و کم بارانی ماه های ابتدایی سال بخشی از نهال ها را خراب کرد.

عبدالهی، فرایند تهیه طرح و تعیین مجری زراعت چوب در اراضی ملی را دو ساله دانست و یادآور شد: اراضی زیر کشت صنوبر استان در مجموع تا پایان سال به ۱۰ هزار هکتار خواهد رسید و ۷۰۰۰ هکتار باقی می ماند که طی سال های آتی زیر کشت خواهد رفت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://gilnovin.ir/?p=2202
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • پیام هایی که حاوی تهمت، افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.
  • دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری گیل نوین منتشر خواهد شد.