به گزارش گیل نوین/ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، ظهر امروز دکتر محمدرضا کردلو، مدیرکل دیوان محاسبات گیلان در معیت دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مرکز مراقبتی پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( سالن اورژانس پشتیبان) مجموعه دانشگاهی سایت لاکان بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به احداث و بهرهبرداری از سالن اورژانس پشتیبان سایت لاکان در کمتر از یک سال، اظهار کرد: در پی احداث این سالن ۱۲۰ تخت خوابی، سیستم آبرسانی کل سایت برقرار و همچنین گاز و برق نیز در این مرکز تقویتشده است.
دکتر ارسلان سالاری با اشاره به تحسین معاون درمان وزارت بهداشت از راهاندازی سالن اورژانس پشتیبان به جهت بستری بیماران کرونایی، افزود: پیش از این در استان، فضایی برای مداوای بیماران و مصدومان در حوادث غیرمترقبه وجود نداشت.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا در گیلان تاکنون، ۸۰۰ تخت به مجموعه تختهای بستری استان افزوده شده، گفت: در پی تلاش و پیگیری مستمر، اغلب شهرستانهای استان دارای CT اسکن و ۳۰ بیمارستان استان مجهز به دستگاه اکسیژن شده اند. همچنین همه معوقات پرسنلی و غیر پرسنلی دانشگاه نیز پرداخت شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دو خوابگاه با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان خریداریشده که در کل کشور بینظیر است، خاطرنشان کرد: مجموعه هفت هزار مترمربع به فضای خوابگاهی افزوده و سرانه خوابگاهی نیز افزایش یافته است.
دکتر سالاری با اشاره به اینکه برای پیشبرد امور حوزه سلامت گیلان تلاش شده تا از تمام توان و ظرفیتها استفاده شود، افزود: با پیگیریهای مستمر و بیوقفه، قرارداد همکاری با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا۰ص) سپاه منعقدشده و اکنون شاهد آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۳۵۰ تخت خوابی جایگزین پورسینا و همچنین احداث دانشکده پزشکی هستیم.
[۹/۱۶، ۱۱:۴۶] .: “رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از طرح پیشنهاد و پیگیری برای برقراری ردیفهای اعتباری در لایحه قانون بودجه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: پس از نشست های مکرر با مجمع نمایندگان گیلان و سازمان برنامهوبودجه، دوهزار میلیارد تومان در قانون بودجه برقرار شد که احداث بیمارستان جایگزین شفا، پورسینا، دانشکده و دیگر پروژهها از این محل هستند.
دکتر سالاری با اشاره به رها بودن زیرساختهای آزمایشگاهی در گیلان و ضرورت سامان بخشی به آنها، گفت: تنها در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت آزمایشگاهی با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار راهاندازی شده است.
وی با اذعان به اینکه گیلان با رها بودن برخی از پروژهها در بخش سلامت روبرو است، گفت: یکی از پروژههای رهاشده در گیلان، بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی در استان است که از آغاز احداث آن تاکنون حدود ۱۰ سال سپریشده و تنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، این در حالی است که هر ۱۵ سال استاندارهای بیمارستانی تغییر میکنند.
دکتر محمدرضا کردلو ، مدیرکل دیوان محاسبات گیلان نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به اقدامات تحولی و توسعهای در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: بهدوراز انصاف است که تلاشها و ممارست مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، طی سالهای اخیر نادیده گرفته شود.
دکتر محمدرضا کردلو با اشاره به اهتمام دانشگاه علوم پزشکی گیلان در توسعه زیرساختها و تکمیل طرحهای نیمهتمام حوزه سلامت استان، گفت: برخی از پروژهها نظیر بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در استان پس از ۱۰ سال هنوز پیشرفت حدود ۶۰ درصدی دارد که متولی آن دستگاهی بهغیراز وزارت بهداشت و درمان است که اینگونه رها کردن پروژهها زیبنده نظام نیست.
وی افزود: در کشور محدودیت مالی و مشکلات وجود دارد، اما این مشکلات بهاندازهای نیست که پروژههای عمرانی همچون بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی پیشرفت نداشته باشند.
مدیرکل دیوان محاسبات گیلان تصریح کرد: برای اظهارنظر و قضاوت منصفانه همین بس که مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی و کنترل اپیدمی کرونا هستند و هم شبانهروزی تلاش کردهاند تا زیرساختهای فیزیکی و عمرانی را در استان توسعه دهند.